Dragi maturanti, osmislili smo novu web stranicu gdje možete jednostavno i brzo naručiti majice za svoj razred. Klikni na Norijada.com i naruči majice za kraj škole uz poklon zviždaljke, gratis majicu za razrednika te besplatnu dostavu u cijeloj HR.

Web stranica www.norijada.com će se učitati u okviru ispod. Za bolje iskustvo posjeti www.norijada.com ili klikni ovdje.

Majice za norijadu

Tradicionalno će mnogi za kraj školske godine smisliti lude i zanimljive natpise na majicama kako bi kreativno zatvorili jedan veliki dio mladog života, a mi smo tu, da sve vaše ideje pretvnorimo u stvarnost. Ako ste u potrazi za majicama raznih boja sa kvalitetnim i dugoročnim tiskom onda ste na pravom mjestu. Na stranici postoji i platforma za dizajniranje vlastite majice koju možete koristiti kako bi Vašu ideju pretvorili u stvarnost i vizualizirali krajnji proizvod.

Dizajniraj majicu

Kako ti se čini ideja da sjednete svi zajedno i brzo i jednostavno napravite najoriginalniji dizajn ikad 🙂

Izradi sam svoju majicu!

Majica koju nećete bacit

Kako bi uštedjeli koju kunu, tiskari se odlučuju koristiti najlošije majice i najjeftinije metode tiskanja. Takve majice često ostanu u raspadnutom stanju, no mi smo mišljenja da bi uspomena sa takvog dana trebala ostati doživotna. Upravo zato odabiremo kvalitetne majice sa postojanim otiskom kako bi se uvijek mogli prisjetiti omiljenih trenutaka.

Kako do dizajna?

Ako imate poteškoća pri izradi dizajna za Vaše majice, nema frke, javite se na telefon, FB ili na email i taj zadatak prepustite našim stručnjacima koji će Vašu ideju pretvoriti u stvarost. Na platformi Dizajniraj majicu možete pokušati i sami dizajnirati te vizualizirati željeni proizvod.  Ako se odlučite raditi majice kod nas, dizajn je potpuno besplatan. Nakon što se izradi dizajn, šaljemo Vam vizualizaciju majice na odobravanje prije samog tiska.

Cijena

Cijena varira o količini majica, tipu majice, dali se radi o jednobojnom ili višebojnom tiskanju te o pozicijama na majici (prsa, leđa, rukav). Početne cijene su već od 40,00 kn. Majice su 100% pamučne, dugotrajne i ugodne za nositi. Više informacija provjerite na: www.norijada.com

Dostava

Gotove majice šaljemo pouzećem diljem Hrvatske koristeći brzu dostavnu službu GLS ili možete osobno preuzeti vaše majice u našoj poslovnici na Kastvu. Pročitajte više: Dostava i Preuzimanje

Primjeri majica

Adisad?

U ime RH – Odluženo

Što smo upili upili smo

Bolesnici

Markiramo sve

School REKT

Izbit ćemo se kao PDV

Gajba pive

Going home…?

Norijada sa 0 promila

D.O.O.

To cool for school

Kapital i Kamate

Pivo u ruci

Pre KUL za natpis

Školu nabijem

Budem li imao jedan

Nazovi nas odmah!
091 460 7010

Pošalji nam mail!
info@megamajice.com

Vaša košarica
Ukupno: 0.00 kn (0.00 €)   (0 proizvoda)
Vaša košarica je prazna!
Započni kupovinu!