Momačke / Djevojačke

Majice za momačke i djevojačke zabave

Obucite se u najoriginalije i najkvalitetnije majice 🙂 Mi smo tu da sve vaše ideje pretvorimo u stvarnost. Ako ste u potrazi za majicama raznih boja sa kvalitetnim i dugoročnim tiskom onda ste na pravom mjestu. Na stranici postoji i platforma za dizajniranje vlastite majice koju možete koristiti kako bi Vašu ideju pretvorili u stvarnost i vizualizirali krajnji proizvod.

Dizajniraj majicu

Kako ti se čini ideja da sam kreiraš svoju majicu? Koristeći naš online dizajner kreiraj dizajn i zatraži ponudu. Ako trebaš dodatne natpise poput imena ili želiš da je svaka majica bude unikatna slobodno nam se javi! Mi smo tu za vas i sve vaše ideje 😉

Izradi sam svoju majicu!

Majica koju nećete baciti

Kako bi uštedjeli koju kunu, tiskari se odlučuju koristiti najlošije majice i najjeftinije metode tiskanja. Takve majice često ostanu u raspadnutom stanju, no mi smo mišljenja da bi uspomena sa takvog dana trebala ostati doživotna. Upravo zato odabiremo kvalitetne majice sa postojanim otiskom kako bi se uvijek mogli prisjetiti omiljenih trenutaka.

Kako do dizajna?

Ako imate poteškoća pri izradi dizajna za Vaše majice, nema frke, javite se na telefon, FB ili na email i taj zadatak prepustite našim stručnjacima koji će Vašu ideju pretvoriti u stvarost. Na platformi Dizajniraj majicu možete pokušati i sami dizajnirati te vizualizirati željeni proizvod.  Ako se odlučite raditi majice kod nas, dizajn je potpuno besplatan. Nakon što se izradi dizajn, šaljemo Vam vizualizaciju majice na odobravanje prije samog tiska.

Cijena

Cijena varira o količini majica, tipu majice, dali se radi o jednobojnom ili višebojnom tiskanju te o pozicijama na majici (prsa, leđa, rukav). Početne cijene su već od 35,00 kn. Koristimo majice vrhunskih proizvođača poput Gildan, Fruit of the Loom, Anvil ili Keya. Majice su 100% pamučne, dugotrajne i ugodne za nositi.

Dostava

Gotove majice šaljemo pouzećem diljem Hrvatske koristeći brzu dostavnu službu GLS ili možete osobno preuzeti vaše majice u našoj poslovnici na Kastvu. Pročitajte više: Dostava i Preuzimanje

Muške majice

Muške majice na kojima radimo tisak su poznatih brendova Gildan te Fruit of the Loom. Majice su Soft ili Heavy cotton, izrađene od 100% pamuka. Klikom na logotipove ispod možete pogledati dodatne informacije o proizvodu direktno na stranicama brenda.

Ženske majice

Ženske majice na kojima radimo tisak za razliku od muških majice dolaze u strukiranom obliku. Klikom na logotipove ispod možete pogledati dodatne informacije o proizvodu direktno na stranicama brenda.

Vaša košarica
Ukupno: 0.00 kn (0.00 €)   (0 proizvoda)
Vaša košarica je prazna!
Započni kupovinu!