Proizvođači majica

Reklamne majice

Najveći dio našeg poslovanja čini izrada reklamnih proizvoda u promotivne svrhe poslovnih partnera. Kako se tisak uglavnom vrši na većem broju majica, za izradu koristi se metoda sitotiska. Ukoliko imate potrebu za promotivnim majicama javite se preko naše kontakt forme pa ćemo Vam u kratkom vremenu izraditi vizualizaciju majice ili je izradite sami u našem online dizajneru. Našim klijentima nudimo široki izbor majica, polo majica, majica sa kapuljačom i drugih proizvoda u širokom rasponu boja.

Svrha promotivnih majica je promovirati određenu poslovnu organizaciju, proizvod ili uslugu. Otisnuti promotivni proizvodi su direktna reklama poduzeća. Korištenje majica, kao poslovnih poklona, promotivnih materijala ili čak kao darove zaposlenicima je raširena praksa sa pozitivnim utjecajem na okolinu. Prednost ovakvog načina oglašavanja je pristupačna cijena i minimalni troškovi u odnosu na dobit koji takav način reklamiranja pruža. Promotivni materijali direktno utječu na poboljšanje imiđa poduzeća te šire prepoznavanje brenda u svijesti krajnjih potrošača.

Promotivne majice

Gildan® nudi svoje kvalitetne promotivne majice od rane 1984. godine. Brend je nastao kao familijarni posao Kanadske obitelji koja je, kroz godine, postala jedan od najvećih proizvođača promotivnih majica pod nazivom “Gildan”. Velika selekcija majica, polo majica, majica sa dugim rukavima i kapuljačom dostupna je u raznim stilovima, veličinama i krojevima. Muškarci, žene i djeca pronaći će odjeću specificiranu za njih. Velika ponuda različitih boja majica zadovoljiti će svakog kupca. Gildan majice izrađene su da zadovolje visoki standard kvalitete i konzistentnosti koji kupci očekuju od vodećeg proizvođača Globalnog Brenda. Brend Gildan daje poseban napor i obvezuje se držati visoku kvalitetu majica koju njihovi kupci zaslužuju.

Anvil je još jedan brend koji pripada korporaciji Gildan Activewear inc. koji podržava i slavi slobodu svojih kupaca da izraze svoju unikatnost kroz majice. Modni brend dizajniran da u njemu dobro izgledate i da se nosi sa lakoćom. Težnja brenda Anvil jest da pokažete svoj stav i osobnost kroz Anvil odjeću, a da se uz mekani kroj majice osjećate udobno. Anvil se usudi biti drugačiji potičući Vas da poštujete individualnost, osobnost i stil.

Fruit of the loom osnovan je 1851. godine u Rhode Island-u (SAD) od strane dva brata. B.B and R. Knight korporacija otvorila je svoju prvu proizvodnju i počela proizvoditi visoko kvalitetni tekstil. Pet godina kasnije osnovan je brend pod nazivom Fruit of the Loom inspiriran slikama voća koje je crtala kćer jednog kupca tekstila. Fruit of the Loom jedan je od najstarijih brendova u svijetu, čak je stariji od Coca-Cole, žarulje i papirne vrečice. Sa 160 godina iskustva u proizvodnji kvalitetnog tekstila Fruit of the Loom je postao jedan od najpoznatijih i vodećih brendova. Što god tražili u svijetu promotivne odjeće, Fruit of the Loom ima proizvod za Vas.

Vaša košarica
Ukupno: 0.00 kn (0.00 €)   (0 proizvoda)
Vaša košarica je prazna!
Započni kupovinu!